2022-05-29 07:42:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Valaki, akire már régóta vágytál, az életedbe csöppenhet

Napi horoszkóp május 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars a Kos jegyében jár, a Vénusz a Bikában. Ez csodálatos hatás a szerelemben, párkapcsolatban. Ma mindenképp szánj időt egy kis romantikázásra. Ha szingli vagy, most biztos összefutsz egy vonzó idegennel.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a te jegyedben van, emiatt egy nagy találkozás reménye kecsegtet: valaki, akire már régóta vágytál, az életedbe csöppenhet. Talán csak egy könnyed szórakozás erejéig, de az élmény így is maradandó lesz. Ám lehet, hogy ennél azért többről van szó.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap a búfelejtésé, a könnyed szórakozásoké, kikapcsolódásé lehet. Akkor érzed magad igazán elemedben, ha a családoddal, a rokonaiddal töltheted a napodat. Minél többen gyűltök össze, annál inkább. Hívd meg a testvéreidet, rokonaidat!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mostanra nagyon elfáradhatott, rengeteget dolgoztál a héten. A kimerültség azonban az összpontosítás rovására mehet majd a munkanapokon. Legyél végre jó magadhoz, és kényeztesd fáradt tagjaidat!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars és a Jupiter együttáll a Kos 2. fokán, ez ideális bármilyen tervednek az elindításához! Ha életmódot akarsz váltani, most kezdj bele, ha állást változtatnál, nézz körbe a hirdetések között. A magánéletedben is szerencsés nap lesz a mai.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még hétvége van, de te már a holnapi szervezési munkálatok, feladatok lázában égsz. Minden gondolatod a teendőid körül forog, ezért csak nehezen tudsz odafigyelni a téged körülvevő dolgokra. Pedig, ha körülnézel, rengeteg szép dolgot észrevehetsz!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te kedves és megértő típus vagy, nem is csoda, hogy sokan választanak téged bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgy el mindent, amit mondanak neked. Vagy legalább hallgasd meg a másik felet is, mielőtt bármit teszel!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars a Kos jegyében jár, a Vénusz a Bikában, mindkettő nagyon erőteljes hatás. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz az ellenkező nem tagjait. Ha szingli vagy, most regisztráljon egy társkeresőre, vagy legalább mozdulj ki, menj emberek közé!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars és a Jupiter együttállása miatt gondolataid végre szabadon szárnyalhatnak: sikerült elfeledkezned a mardosó gondokról. A terveidet is tisztábban látod, és talán át is tudod alakítani őket a lehetőségeidhez képest. Kedved támadhat az otthonod csinosításához.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kellene minden megrögzött régi szokásodhoz ragaszkodnod. A hagyomány persze meg is tart, de sokszor bizony gátakat is jelent. Ha lemondasz valamiről, azzal teret adsz valami újnak. Nem biztos, de talán jobbnak is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha jobban megszervezed az életedet, akkor esélyt adsz magadnak arra, hogy több pihenésben lehessen részed. De ha nem vagy annyira maximalista, és nem zavar, hogy otthon minden a feje tetején áll, akkor még inkább élvezheted a hétvégédet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Felejtsd el a gondokat: legyen ez a nap a közös baráti szórakozásé, kirándulásé, nagy beszélgetéseké! A munkáról nem illik beszélgetni ilyenkor. Egyébként is vannak olyan problémák, amikre csak az idő a megoldás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: